Op zoek naar nieuws haaksbergen?

nieuws haaksbergen
 
Haaksbergen Nieuws uit jouw gemeente.
7 november 2014 1035. instagram Haaksbergen in beeld.
NuHaaksbergen.nl.
De politie heeft het incident verder afgehandeld. Een ongeluk op de Albert Cuyplaan. Sem van der Wal. Lees verder Leave a comment. Bestelbus in brand op industrieterrein het Varck Haaksbergen. HAAKSBERGEN Aan de Handelsstraat in Haaksbergen is vrijdagmorgen een bestelbus in de brand gevlogen. De binnenkant van het busje vatte door een nog onbekende oorzaak vlam. De brandweer heeft de brand nageblust en heeft met een warmtebeeldcamera gecontroleerd of er nergens meer brand was. Het busje heeft behoorlijke schade opgelopen. Lees verder Leave a comment. Brandweer onderzoekt vreemde lucht bij Shell tankstation in Haaksbergen. HAAKSBERGEN De brandweer is woensdagavond laat uitgerukt naar het Shell tankstation aan de N18 in Haaksbergen. Daar werd een vreemde lucht geroken.
Haaksbergen Nieuws.
Meer nieuws uit de Gemeente Haaksbergen Regio Enschede.
Fietser loopt ernstige verwondingen op bij botsing met auto in Haaksbergen.
zaterdag 19 december 2015 2000 Laatst bijgewerkt 19-12-2015 2108. Een fietser heeft vanavond ernstig letsel opgelopen bij een ongeluk in Haaksbergen. De fietser werd op de kruising van de Enschedeseweg en de Morgensterweg geschept door een auto. Mogelijk heeft de automobilist de fietser over het hoofd gezien. De fietser is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis in Enschede gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.
Tubantia.nl Nieuws uit de omgeving van Enschede en Haaksbergen!
Onderdelen van de website kunnen hierdoor verminderd werken of helemaal niet. Hoe schakelt u Javascript aan? Neem dan contact op met de medewerkers van onze Lezersservice.

Contacteer ons